«Кадирівці» під Мелітополем ледь не розстріляли російських військових (відео)

У Мелітополі ледь не розстріляли російських військових

Під час зустрічі з російськими військовими у Мелітополі, вони були атаковані групою військовиків на автомобілях. Інцидент стався після того, як друг Кадирова та командир чеченського батальйону показав їм документи, які не сподобалися росіянину. Він вискочив з машини зі зброєю в руках, але перестрілка завадила іншим важкоозброєним людям затримати Росіяну. Все було знято на відео та залишено в соцмережах.

«Саме за такий російський світ і гинуть сьогодні мобілізовані Путіним російські військові. У цьому світі вони самі є другосортними громадянами, холопами таких ось феодалів. І мріють зробити такими ж холопами ще й українців», - коментують відео у соцмережах.

Продовжується війна Росії проти України

Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень, при цьому сили оборони стримують ворога на всіх напрямках. На Херсонському напрямку тривають заходи з розширення плацдарму. Удари авіації Сил оборони були завдані по районах зосередження військових противника. Також, ракетні війська нанесли ураження по району зосередження особового складу та засобів противника.