Як схуднути на вітамінах?

Вітамінні добавки значно покращують самопочуття, та при правильному вживанні навіть допомагають схуднути. 

Зі схудненням допомагають різні вітаміни й мікроелементи. Проте для цього потрібна консультація з лікарем, щоб скорегувати схему. 

Основні та корисні вітаміни для схуднення:

  1. Вітамін С. Він учасник процесу обміну речовин і підтримує рівень корисних білків у організмі. 

  2. Вітамін В3 (ніацін). Він може покращувати процеси метаболізму та підвищувати рівень енергії в організмі. Вітамін В3 стимулює процеси розгортання жирових запасів, таким чином даючи змогу схуднути більш швидко.

  3. Вітамін В5 (пантотенова кислота). Вона допомагає організму створювати енергію, яка потрібна для процесів згортання і розгортання жирових запасів. Також вона допомагає організму обробляти їжу і перетворювати її на енергію.

  4. Вітамін В7 (біотин). Він підтримує процеси метаболізму і дозволяє організму більш правильно розподіляти калорії з їжі. Також він допомагає підтримувати нормальний рівень глюкози у крові, що допомагає запобігти надлишковому збереженню жирових залишків.

Корисним під час схуднення є й вітамін Е. Він допомагає покращувати систему кровообігу та підтримувати органи, які займаються метаболізмом. Вітамін Е допомагає організму виробляти більш енергії з їжі.