Канада «дала добро» біженцям із України: важливі зміни

Канадські символи на фоні українських прапорів
Канадські символи на фоні українських прапорів

Згідно з інформацією від федеральної влади Канади, українські біженці, які прибули до країни до 31 березня 2024 року, тепер отримали можливість подати заяву на робочу візу. Це дозволить їм легалізуватися та залишитися в Канаді за робочими програмами.

Департамент міграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) запевняє, що українці без зайвої бюрократії отримають дозволи на роботу. Багато канадських підприємств вже готові надавати робочі місця для українців через онлайн-порталі вакансій уряду Канади.

Також IRCC зазначив, що дозволи на роботу будуть діяти до трьох років, а загальні збори для оформлення документів становитимуть не більше як $255. Інструкція щодо подання заявок розміщена на сторінці IRCC, а співробітники департаменту нададуть практичну допомогу під час оформлення документів.

Статистика показує, що кількість громадян Канади, які працюють на державних посадах, зростає. Це свідчить про зацікавленість країни в прийнятті іммігрантів. Відповідно до аналізу ринку праці, безробіття у Канаді припиняє зростати і залишається на рівні 6,4%, що сприяє меншому впливу на можливість працевлаштування громадян.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 132 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)