Карта бойових дій в Україні станом на 1 вересня 2024 року

Мапа бойових дій в Україні 01.09.2024
Мапа бойових дій в Україні 01.09.2024

За останню добу російські загарбники здійснили чотири ракетні удари, наносячи 9 ракетних ударів, 59 авіаційних ударів з використанням 77 КАБів, 381 удар дронами-камікадзе та більше 2400 обстрілів позицій військ і населених пунктів з використанням різних видів озброєння на території України.

Новини з фронту

З початку доби відбулося 183 бойових зіткнення. Українські захисники продовжують рішуче відбивати атаки противника на нашу територію, завдаючи йому вогневого ураження. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Останні новини

Найнапруженіша ситуація залишається на Покровському напрямку, а також ворог активний на Курахівському та Краматорському напрямках.

Харківський напрямок

Окупанти здійснили дві атаки біля Вовчанська і Липців. Одне бойове інцидент триває.

Куп'янський напрямок

Українські сили оборони відбили 25 атак. Противник проявляв найбільшу активність у районах Синьківки, Колісниківки та Лозової, де все ще тривають бойові дії.

Лиманський напрямок

Ворог атакував 17 разів, намагаючись просунутися восьми різними напрямками і в лісі Серебрянського. Ворог зосередив свої зусилля біля Греківки, Невського і Твердохлібового.

Сіверський напрямок

Протягом дня українські захисники відбили вісім штурмів ворога в околицях Верхньокам'янського, Спірного, Званівки, Білогорівки і Виїмки. Бойові дії тривають в чотирьох локаціях.

Краматорський напрямок

Відбулося 19 бойових зіткнень. Окупанти проявляли найбільшу активність в районі Калинівки, де здійснили більшість атак. Бойові дії тривають.

Торецький напрямок

Ворог намагався вклинитися в нашу оборону 14 разів. Силам оборони вдалося відбити 13 атак в районах Курдюмівки, Торецька, Неліпівки та Нью-Йорка.

Покровський напрямок

З початку доби наши війська відбили 30 наступальних та штурмових дій ворога в районах Суха Балка, Воздвиженка, Зелене Поле, Новогродівка, Гродівка, Карлівка, Селидове та Михайлівка. Чотири з бойових інцидентів тривають. Наші війська здійснюють дії для збереження визначених позицій і відбиття нападів.

За попередніми даними, ворог втратив 168 осіб вбитими та 216 пораненими. Також наші військові знищили два танки Т-72, три БМП та дев'ять автомобілів. Більше того, танки та автомобілі противника було суттєво пошкоджено.

Курахівський напрямок

Протягом доби відбулося 28 бойових зіткнень. Ворог продовжує активні дії, намагаючись продовжити наступ у районах Костянтинівки і Георгіївки. Також ворог побивався пройтися в бік Українська, Лісівки і Галицинівки. Окупанти зазнають великих втрат.

Времівський напрямок

Окупанти атакували Вугледар, Водяне, Макарівку і Времівку. Ситуація під контролем.

Оріхівський напрямок

Наші війська зупинили чотири атаки противника біля Малої Токмачки і Роботиного.

Придніпровський напрямок

Ситуація не змінилася, втрати позицій і територій не допущено. Українські військові відбили три штурми російських загарбників.

Нагадаємо, уже триває 921-й день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також