Карта бойових дій в Україні станом на 23 травня 2024 року

Карта бойових дій в Україні станом на 23 травня 2024 року

Новини війни в Україні

Протягом минулої доби зафіксовано 143 бойових зіткнення. Противник завдав п'ять авіаударів, застосував 33 дрони-камікадзе і здійснив 569 обстрілів позицій українських військ.

Удари на території України

За добу ворог вразив чотири райони зосередження військ, два пункти управління, дві гармати, дві станції управління БпЛА, станцію РЕБ, зенітний ракетний комплекс С-400 та літак Су-25. Захисні сили продовжують недопущення просування російських окупантів в глибину держави. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту за сьогодні

Вже з початку цієї доби відбулося 28 бойових зіткнень. За уточненою інформацією, ворог завдав шість ракетних ударів, скинув 70 КАБів, здійснив 49 авіаударів, понад тисячу ударів дронами-камікадзе та 4567 обстрілів з різних видів озброєння, включаючи 164 застосування реактивних систем залпового вогню.

Ситуація на Харківському напрямку

Українські військові відбивають атаку ворога у напрямку Муром-Стариця. Зусилля зосереджуються на посиленні оборонних рубежів. За уточненою інформацією, ворог втратив понад 180 осіб та 54 одиниці озброєння та військової техніки.

Ситуація на Куп'янському напрямку

Тривають бойові зіткнення у районах Красногорівки та Водяного.

Загальні втрати Росії

Станом на 23 травня Росія у війні з Україною втратила понад 497,700 осіб особового складу, 7622 танки, 14748 бойових броньованих машин та інше озброєння та військову техніку.

Активність флоту окупантів

На морських напрямках присутні два ворожих кораблі в Чорному морі та один в Середземному морі.

Нагадування

Війна в Україні триває вже 820 днів.

Читайте також: