Карта бойових дій в Україні станом на 24 червня 2024 року

Карта бойових дій в Україні 2024
Карта бойових дій в Україні 2024

Новини про війну в Україні

За останню добу російські загарбники здійснили два ракетних удари, 47 авіаударів і 444 удари дронами-камікадзе. Вони також здійснили 3227 обстрілів позицій наших військ.

Протистояння на фронті

Наші війська продовжують протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України. За останню добу відбулося 116 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Останні події на фронті

Сьогодні загарбник зосередив свої напади на Покровському та Курахівському напрямках. Наші оборонці знають про плани противника і роблять все можливе, щоб зупинити їх.

Харківський напрямок

В районі Вовчанська успішно відбито п'ять атак противника. За останню добу загарбники втратили 99 військовослужбовців і 14 одиниць техніки, у тому числі бойову броньовану машину, шість автомобілів і три артсистеми.

Куп'янський напрямок

Наші сили оборони відбили дев'ять нападів окупантів. Також тривають бойові дії в районах Піщаного та Стельмахівки.

Лиманський напрямок

Зафіксовано дев'ять спроб просунутися противника у напрямках Копанок, Макіївки та Серебрянського лісу. Наші відбили чотири атаки, а решта триває. Ситуація під контролем українських воїнів.

Сіверський напрямок

Окупантам не вдалося прорватися при спробах штурму наших позицій біля Роздолівки та Виїмки.

Торецький напрямок

Семьох російських терористів не вдалося пройти. Наші сили оборони адекватно реагують на дії ворога і вживають заходів для виснаження його потенціалу.

Покровський напрямок

Противник продовжує концентрувати свої сили на цьому напрямку. За останню добу загарбники здійснили 46 нападів на наших захисників. Більшість атак відбулись у районі Очеретиного. Ситуація напружена, тривають бої за Новоолександрівку. Наші війська прагнуть стабілізувати обстановку і не допустити просування росіян глибше на українську територію.

Времівський напрямок

Було чотири бойових зіткнення. Ворожі напади були відбиті в районах Урожайного та Старомайорського. Ситуація під контролем сил оборони України.

На інших напрямках ситуація наразі без змін.

Нагадаємо, що триває 852-ий день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також