Карта бойових дій в Україні станом на 24 травня 2024 року

Карта бойових дій в Україні станом на 24 травня 2024 року

Новини війни в Україні

За минулу добу відбулося 113 бойових зіткнень. Ворог здійснив 494 обстріли позицій наших військ та населених пунктів, включаючи 10 з РСЗВ. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ситуація на фронті

Сили оборони України продовжують активні дії в Таврійському, Донецькому і Слобожанському операційних районах, щоб запобігти просуванню ворожих сил. Воїни утримують свої позиції і завдають шкоди ворогу. Зосереджуються заходи з посилення оборони.

Ситуація напрямках

На Харківському напрямку ворог тричі атакував позиції українських військ. Усі атаки були відбиті, ситуація контрольована.

На Куп'янському напрямку українські воїни відбили три атаки ворожих сил, продовжуються бої в околицях деяких населених пунктів. Ситуація під контролем.

На Придніпровському напрямку зупинено атаку ворожих загарбників поблизу Новоданилівки. Ситуація контрольована, проводяться заходи з посилення оборони.

На решті напрямків станом на цей час ситуація стабільна.

Втрати Росії

Росія у війні з Україною станом на 24 травня втратила близько 498,940 осіб, 7,635 танків, 14,775 бойових броньованих машин і багато іншої техніки. Флот окупантів також зазнав значних втрат.

Загальна ситуація

Сили оборони України здійснюють всі необхідні заходи для стримування противника та стабілізації обстановки. Війна триває вже 821 день.

Читайте також: