Кейт Міддлтон «врятувала» принца Вільяма та зробила його щасливим

Кейт Міддлтон і Вільям на фоні щасливого випадкового втоптаного кенгуру
Кейт Міддлтон і Вільям на фоні щасливого випадкового втоптаного кенгуру

Роль Кейт Міддлтон у житті принца Вільяма

За словами королівських експертів, Кейт Міддлтон відіграла значну роль у житті принца Вільяма. Вона надала йому необхідну емоційну підтримку та допомогла знайти себе. Письменниця Анджела Левін вважає, що Кейт допомогла Вільяму впоратися зі втратою матері та проблемною сім'єю. Цю думку висловив  Mirror.

Дункан Ларкомб, королівський коментатор, стверджує, що сім'я Міддлтон стала для Вільяма затишком, якого йому так не вистачало в королівському житті. Вона забезпечила йому підтримку та відсутність формальностей.

Експерт розголошує, що одним з факторів, які зміцнили стосунки Кейт і Вільяма, була сім'я Міддлтон, яка завжди була злагодженою. Вільяму цього дуже не вистачало, особливо через втрату матері в дитинстві.

Ларкомб вважає сім'ю Міддлтон ідеальною протиотрутою від пишності королівського життя. Він стверджує, що вони є звичайною сім'єю, що допомагає Кейт одужувати.

Кейт і Вільям познайомилися ще в університеті у 2001 році і з того часу стали нерозлучними. Зараз вони виховують трьох дітей. Експерти відзначають, що Кейт присвятила своє життя щастю Вільяма і вона з цим чудово справляється.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон отримала критику за відео про своє одужання.

Читайте також