Кешбек через Дію: стало відомо, на що можна витратити гроші

Картинка - зображення, яке показує, на що можна витратити гроші через Кешбек через Дію
Картинка - зображення, яке показує, на що можна витратити гроші через Кешбек через Дію

Міністерство цифрової трансформації України оголосило про запуск програми "Національний кешбек" через застосунок "Дія". Згідно з повідомленням, українці зможуть отримувати до 10% компенсації за покупки вітчизняного виробництва.

Програма передбачає щомісячне повернення до 3 тисяч гривень на спеціальний банківський рахунок. Щоб взяти участь, потрібно відкрити такий рахунок і приєднатися до програми через "Дію". Перший місяць програми працюватиме в режимі бета-тестування.

Отримані кошти можна буде витратити на різноманітні послуги і товари, включаючи медичні послуги, спорт, кіно, харчування, комунальні платежі, транспорт і мобільний зв'язок. А також є можливість використовувати кошти для підтримки Сил оборони України, придбання військових облігацій та благодійних цілей.

Міністерство економіки України є координатором програми, а в її реалізації беруть участь Міністерство цифрової трансформації, Державна податкова служба, Ощадбанк та інші банки України. Міжнародні платіжні системи Mastercard та Visa є технологічними партнерами проєкту.

Виробникам та продавцям українських товарів запропоновано долучитися до програми через портал "Дія", що дозволить їм збільшити попит та залучити нових клієнтів.

Нагадаємо, ПриватБанк показав, як підключити "Національний кешбек" до "Дії".

Читайте також