Київстар здивував абонентів нововведенням із номерами

Київстар отримав дозвіл на використання нового номерного коду

Мобільна компанія Київстар здивувала своїх абонентів нововведенням у номерах. Згідно з повідомленням прес-служби компанії на їхній сторінці у Фейсбук, Київстар отримав дозвіл від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, на користування новим кодом - 077.

У повідомленні компанії зазначається, що вони впевнені, що ці нові номери приносять удачу їх власникам і незабаром будуть починати продавати їх. Зараз Київстар впроваджує новий код у свою систему, а детальну інформацію про старт продажів планують оприлюднити незабаром. Варто слідкувати за оновленнями.

"Нарешті можемо поділитися новиною. Нещодавно наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на користування новим кодом - 077. Ми впевнені, що ці нові номери приносять удачу їхнім власникам. Незабаром можна буде перевірити. Зараз ми впроваджуємо новий код у систему і незабаром повідомимо про старт продажів. Stay tuned!"

Раніше повідомлялося, що Київстар планує збільшити обсяги інтернет-трафіку та хвилини для дзвінків у всіх своїх тарифних планах.