Коляденко – Мотокі: де дивитися поєдинок української борчині за «золото» Олімпіади

поєдинок української борчині за «золото» Олімпіади
поєдинок української борчині за «золото» Олімпіади

У фіналі Олімпіади-2024 сьогодні змагатимуться українська борчиня Ірина Коляденко та представниця Японії Сакура Мотокі. Коляденко раніше вже стала бронзовою призеркою Олімпіади у Токіо. Мотокі володіє срібною медаллю чемпіонату світу. Обидві спортсменки мають рівні шанси на перемогу, оскільки здолали сильних суперниць у своїй ваговій категорії.

Пряму трансляцію сутички можна буде переглянути на сайті та телеканалі "Суспільне.Спорт" на всіх платформах. До цього Коляденко з перемогою пройшла через 1/8 фіналу, чвертьфінал та півфінал, де однією з її суперниць була перша сіяна та представниця Киргизстану Айсула Тининбекова.

Вже двоє українських борців, Жан Беленюк і Парвіз Насібов, здобули бронзову та срібну медалі відповідно. Президент України Володимир Зеленський привітав спортсменів з успіхами.

Олімпіада-2024 проходить у Парижі та інших містах Франції, а також на острові Таїті. Це також перші ігри, де кількість чоловіків і жінок-спортсменів однакова. Загальні витрати на організацію ігор становлять 8,3 мільярда євро. Церемонія відкриття відбулася на площі Трокадеро.

Читайте також