Коли та чим Україна знищить Кримський міст: The Sun розкрила подробиці

 

Кримський міст України:

Українські військові планують зруйнувати Кримський міст, улюблену споруду Володимира Путіна, до середини липня. Така атака має стати важливим кроком у перемозі над російською окупацією і відсікти постачання російських військ. За планом, міст знищать за допомогою ракет, морських безпілотників та винищувачів F-16.

“Для України це мета номер один – гротескна демонстрація 10 років російської окупації. Його знищення було б важливим кроком у виграші війни в Чорному морі, перекривши основний шлях російського військового постачання та заблокувавши військову машину Путіна”, – пише The Sun.

Експерти вважають, що Україна має змогу зруйнувати міст, але для цього їй потрібна правильна зброя. Найбільш підходящими озброєннями є ракети Storm Shadow та британські безпілотники F-16.

План атаки:

За планом, спочатку будуть атаковані верхні конструкції мосту з використанням ракет Storm Shadow. Потім на чергу підуть основи мосту, на які будуть випущені великі безпілотні вибухові кораблі. Україна також може використати контейнеровоз або модифіковану баржу для підірвання основ мосту.

Атака на Кримський міст потребує точної координації та підготовки, але за словами експертів, Україна має достатні можливості для реалізації цього плану.

Українська розвідка отримала попередні дані про напад Росії на міст, завдяки роботі агентурної розвідки.