Коли закінчиться війна: відомий українських військовий здивував прогнозом

Вояк з України передбачає кінець війни
Вояк з України передбачає кінець війни

Війна між Росією та Україною не закінчиться до Нового року. Це передбачення висловив український військовий, командир роти під назвою "Птахи Мадяра" Роберт Бровді, відомий як Мадяр.

“Я повинен сказати це без драматизму. До Нового року формат війни зміниться. Ми будемо закріплювати ту переправу, яка відбувається зараз. У будь-якому випадку Росія буде примушена говорити з нами, але ми, ймовірно, не будемо готові до цього. Якщо влада буде готова говорити не в інтересах українського народу, то вона отримає від нас”, – емоційно заявив військовий.

Раніше керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов повідомив, що влітку 2025 року Росія нарешті відчує значний негативний вплив війни, зокрема, економічний спад і втома від бойових дій. Тому, вочевидь, ворог активізується на фронті, очікуючи наближення кризового періоду.

Інформація також з'явилася в німецькій газеті Bild, де йдеться про те, що в одному з пунктів “плану перемоги” президента України Володимира Зеленського йдеться про “припинення вогню на окремих ділянках фронту”. Однак, прес-служба президента спростовує цю інформацію.

Також варто зазначити, що Володимир Зеленський працює над односторонньою дорожньою картою, яка має на меті завершення війни в Україні вже цієї осені. Він розраховує на міжнародний тиск на Росію з метою досягнення миру за умов прийнятних для України.

Крім того, Зеленський розкрив деякі деталі свого “плану перемоги” перед делегацією американських конгресменів, з якими він зустрівся цими вихідними на економічному форумі в Італії.

Читайте також