Колишня співробітниця ДБР Роксолана Москва під час роботи в бюро придбала елітний Audi Q8 - ЗМІ

Молода жінка на ім'я Роксолана Москва, яка раніше працювала в Державному бюро розслідувань у Львові і стала відома завдяки своєму розкішному весіллю, вирішила придбати ексклюзивну автівку Audi Q8 навіть після звільнення з посади.

Згідно з повідомленням видання Lviv.Media, автомобіль був придбаний новим у 2021 році за ціною понад 2,3 мільйона гривень ($85 тисяч доларів за тодішнім курсом).

Роксолана почала працювати у Державному бюро розслідувань (ДБР) у 2018 році. Вона займала посаду провідного спеціаліста в секторі кадрової роботи та державної служби.

Не можна не зазначити, що тодішнім директором ДБР був Роман Труба, а сама Роксолана є племінницею його колишньої дружини.

Після кількарічної роботи у бюро, Москва була звільнена у березні 2022 року, але вона за допомогою суду вдалося повернутися на посаду. Апеляційний суд виніс рішення про її поновлення на роботі і стягнув з ДБР понад 231 тисячу гривень за невиплачені компенсації.

  • Колишня працівниця ДБР Роксолана Москва придбала елітну автівку Audi Q8 з салону за ціною понад 2,3 млн гривень.
  • У 2018 році вона прийняла посаду в провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби.
  • Москва є племінницею колишньої дружини директора ДБР Романа Труби.
  • Після звільнення вона повернулася на роботу у бюро завдяки рішенню апеляційного суду, який також стягнув з ДБР кошти в розмірі близько 231 тисячі гривень.

Москва не тільки стала відома завдяки своїй роботі в ДБР, але і через своє розкішне весілля з експрокурором Ростиславом Ільницьким. Ця подія відбулася поблизу Львова і тривала два дні.

Першого дня весілля зібралося понад 300 гостей, серед них були відомі виконавці, такі як Олександр Пономарьов, Оля Полякова та гурт "Дзвони сонця". Ведмедицею виступав Григорій Решетнік.

На другий день весілля було запрошено 500 осіб, і їх розважав Дзідзьо. Тривалість цього святкування також була видовищною.