Колишній прем'єр-міністр святкує весілля Червоного дерева. Дружина поділилася фото

Колишній прем'єр-міністр танцює на своєму весіллі
Колишній прем'єр-міністр танцює на своєму весіллі

Відзначення 27-річчя весілля колишнього прем'єра України та його дружини

Подружжя Анатолія та Марини Кінах святкує 27-річчя свого весілля, яке відоме як Весілля Червоного Дерева. Фотографії цієї урочистості Марина Кінах опублікувала у своєму акаунті на Facebook.

Марина Кінах поділилася: "Сьогодні ми відзначаємо 27 років нашого Весілля Червоного Дерева. Цей період відзначає щедрість, благородство та вірність. Ми створені одне для одного, і саме тому ми змогли пережити цей майже 30-річний шлях разом... Червоне дерево, завдяки своїм сильним коріням, силі та незвичайній красі, обрано символом цієї події. Воно олицює мудрість, стійкість, розкіш і елегантність... Любов - це не просто дивитися один на одного, любов - це дивитися разом в одному напрямку, і ми робимо це вже 28 років поспіль"

Марина згадала дату свого весілля - 11 липня 1997 року, коли вони взялися за руки і вирушили пішки до реєстраційного офісу на вулиці Борисоглібській.

Також Марина нагадала про жінку, яка їх зареєструвала (Тамара Миколаївна), та бандуристку, яка гарно грала там (їх однокласниця по музичній школі Тетяна Терешко).

Інше відоме весілля

Роман Лозинський, народний депутат від партії "Голос" та військовослужбовець, одружився зі своєю коханою - викладачкою Українського католицького університету Світланою Кісільовою.

Раніше було повідомлено, що у 2023 році в Україні зареєстровано понад 186 тисяч шлюбів, і хоча кількість розлучень та шлюбних договорів збільшилася, вона все одно менша, ніж до початку війни.

Читайте також