Колишній "регіонал" Ківалов нагородив начальника НАБУ. Чим це закінчилося

Директора Одеського теруправління Національного антикорупційного бюро, Володимира Деуліна, відсторонили від виконання посадових обов'язків. Причиною стало те, що Деулін отримав нагороду від колишнього президента Одеської юридичної академії Сергія Ківалова на заході до Дня юриста. Національне антикорупційне бюро вже розпочало службову перевірку щодо цієї ситуації. Протягом перевірки Деуліна буде відсторонено від роботи.

Результати перевірки будуть оприлюднені після її завершення, повідомили з Національного антикорупційного бюро. Варто відмітити, що цей посадовець не є безупинним. Він був відсторонений вже у минулому році під час проведення обшуків в адміністративному корпусі Одеської юридичної академії. Обшуки проводились у межах кримінального провадження про можливу розтрату бюджетних коштів. Тоді журналісти наголошували на причетності Сергія Ківалова до справи "плівки Вовка", яку розглядає Вищий антикорупційний суд. Важливо відзначити, що Ківалов також був присутній на заході, де була вручена нагорода Володимиру Деуліну. Він був начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Позаду Володимира Деуліна стоять два роки керівництва Одеським територіальним управлінням Національного антикорупційного бюро. Але не варто забувати про його минулу роботу в Центральній виборчій комісії, коли фальсифікувалися вибори на користь Віктора Януковича. У 2004 році Верховний суд примусив ЦВК призначити переголосування другого туру, і саме тоді голову Центральної виборчої комісії називали "підрах*йом".