Командир спецпідрозділу Kraken розповів, який Буданов насправді

Командир спецпідрозділу Kraken розповідає про Буданова
Командир спецпідрозділу Kraken розповідає про Буданова

Головний розвідник Міноборони - звичайна і народна людина

Командир саперної служби спецпідрозділу Kraken Євген Шкірков із позивним Вікінг у інтерв’ю Online.UA розповів про персону Кирила Буданова, очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Він стверджує, що Буданов - справжній розвідник серед інших через свою простоту і доступність для людей.

Відповідаючи на питання про стиль поведінки Буданова, Вікінг сказав: "Така людина максимально народна, зрозуміла"

Шкірков додав, що головний розвідник дуже стриманий і більше слухає, ніж говорить. "Людина знає вартість своїх слів", - сказав військовий.

Нагадуємо, що Буданов керував місією з визволення Вовчанського агрегатного заводу, де було проведено непомітне зосередження українських сил і засобів.

Окрім цього, керівник Головного управління розвідки також отримав відзнаку за свій внесок в боротьбу з російськими загарбниками під час війни.

Недавно в мережі з'явилося фото, на якому Буданов був помічений в супермаркеті з візком для продуктів. Це спричинило чутки про можливе звільнення його з посади голови ГУР. Хоча ця інформація поки не підтверджена офіційно.

Прес-служба Збройних сил повідомила, що Буданов після звільнення заводу продовжив інспектування бойових позицій спецпідрозділів ГУР на Харківщині.

Зазначимо, що інформація про можливе призначення Буданова на посаду президента України з підтримкою ЦРУ була спростована українськими журналістами.

Крім того, за словами Буданова, українські безпілотні системи, над розвитком яких працюють фахівці, вже здатні вражати цілі в Росії на відстані до 1800 км.

Читайте також