Командир третьої штурмової зробив заяву щодо виходу з Авдіївки

Заява командира Третьої окремої штурмової бригади щодо ситуації в Авдіївці

У мережі з'явилася офіційна заява командира Третьої окремої штурмової бригади щодо ситуації в Авдіївці. Про це пише "Хвиля" з посиланням на Телеграм-канал 3-ї ОШБр.

Дякую бійцям за гідний бій, який дали ворогові в Авдіївці, в умовах тотальної кількісної переваги росіян у живій силі, у техніці, у снарядах. Зробили все і навіть більше. Дякую за стійкість кожному.

Андрій Білецький заявив, що воїни відходять на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару. "Дякую командуванню за зважене рішення. Бій триває", - сказав він.

Війська Сил оборони України вийшли з Авдіївки

Нагадуємо, що 17 лютого командувач ОСУВ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив, що війська Сил оборони України вийшли з Авдіївки.

Складна ситуація в Авдіївці

Напередодні, 16 лютого, замкомандира третьої окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін розповів про складну ситуацію в Авдіївці, де, за його словами, відбуваються битви гарячіші, ніж у Бахмуті.

Пріоритет - життя військових

Також 16 лютого президент України Володимир Зеленський заявив, що докладно розуміє, що відбувається в Авдіївці на Донеччині, а головним пріоритетом є життя військових.