Комбриг 93-ї бригади пояснив, чого Україні варто навчитися в Ізраїлю

Командир бригади пояснює військовим принципи Ізраїлю
Командир бригади пояснює військовим принципи Ізраїлю

Командир протитанкового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Олег Романов Ромаха в інтерв’ю ТСН висловив думку, що Україна повинна навчитися в Ізраїлі розраховувати на свій військово-промисловий комплекс і бути постійно готовою до можливих військових дій. За його словами, необхідно постійно готуватися до третьої фази конфлікту навіть у випадку замороження чи перемир'я. Олег Романов також зазначив, що мешканці Ізраїлю розуміють реальні загрози, що становлять небезпеку для їхньої країни.

За даними аналітиків ISW, українські та російські війська активно рухаються на основному українському виступі в Курській області. Про це свідчать геолокаційні знімки, які опубліковані 25 жовтня. За цими знімками видно, що українські сили просунулися на захід від Борок, тоді як російські війська відбили позиції на схід від Обухівки.

Нагадаємо, що від початку Курської операції, Російська Федерація втратила на цій ділянці приблизно 18 тисяч окупантів вбитими, пораненими і полоненими. Глава ЗСУ, Олександр Сирський, спростував заяву Путіна про нібито оточення Сил оборони України на Курщині.

Читайте також