Коробка із найціннішим. На Олімпіаді невідомі пограбували польську яхтсменку

Крадіжка польської яхтсменки на Олімпіаді
Крадіжка польської яхтсменки на Олімпіаді

Польська яхтсменка позбавилася олімпійських значків

Польська яхтсменка Сандра Янковяк стала жертвою крадіжки у дні паризької Олімпіади. У спортсменки викрали олімпійські значки.

«У Сандри Янковяк, яка виступала на олімпійському турнірі у вітрильному класі 49erFX, цьогорічні ігри залишаться не з приємних спогадів. Представницю Польщі зухвало пограбували», – пише видання. У представниці Польщі невідомі викрали із номера олімпійські значки – цінні сувеніри, якими спортсмени традиційно обмінюються під час ігор.

«Я хотіла скористатися нагодою і обмінятися сувенірами із друзями та іншими спотсменами, тому що це свого роду традиція», – розповіла вона виданню Polsat Sport.

Польська команда вимушено переїздила із готеля у готель. «У мене вони були в гарно запакованій коробці, яку, на жаль, я не знайшла. Незважаючи на те, що повідомила про це в готель, її досі не знайшли. Мені дуже шкода», – гірко додала Сандра Янковяк.

Нагадаємо, кенійській бігунці Фейт Кіп'єгон судді повернули срібну медаль Олімпіади-2024 у Парижі. Напередодні спортсменка виборола нагороду у фінальному забігу на 5000 метрів, але судді її дискваліфікували за нібито створення перешкод суперниці. Таким чином, срібло перейшло до Сіфан Хассан із Нідерландів, бронза – до італійки Наді Баттоклетті. Проте кенійська команда подала апеляцію на усунення. Арбітри зрештою стали на бік Кіп'єгон.

Читайте також