Король Чарльз III розпочав підготовку до передачі корони своєму нащадку – Daily Mirror

Чарльз III готується передати корону спадкоємцю раніше, ніж очікувалося

Король Великої Британії, Чарльз III, розпочав планування процесу передачі корони своєму спадкоємцю раніше, ніж планувалося. За словами експерта з королівської родини, Тома Квінна, питання успадкування не передбачалося обговорювати протягом наступних 10 років.

Плани наслідування зберігаються у секреті від принца Гаррі

Плани наслідування почали розроблятися після того, як стало відомо про хворобу короля. Принц Гаррі, який є молодшим сином Чарльза, залишається у невідомості. Придворні побоюються, що він може розповісти пресі все, якщо буде незадоволений.

Принц Вільям візьме на себе обов'язки короля

У зв'язку з онкологічним захворюванням Чарльза III, принц Вільям, ймовірно, прийме частину публічних обов'язків свого батька. Принц був змушений раніше терміну повернутися з відпустки, щоб замінити короля на деяких заходах.

Монарх сподівається на одужання

Король Чарльз III має рак на ранній стадії. Лікарі виявили його захворювання та намагаються забезпечити йому підтримку. Прем'єр-міністр Ріші Сунак підтвердив, що він перебуває в постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Принц Гаррі прилетів до Лондона

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із своїм хворим батьком. Інформація про його зустріч з братом Вільямом наразі невідома. Чоловік Меган Маркл, залишившись у Каліфорнії, займається дітьми.