Крилаті ракети атакували Львівщину: глава області повідомив деталі

Крилаті ракети атакували Львівщину
Крилаті ракети атакували Львівщину

Росія вдарила ракетами по об'єктах на Львівщині

У ніч на 1 червня Росія здійснила атаку крилатими ракетами на критичну інфраструктуру на Львівщині. За словами очільника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, в результаті нею було пошкоджено три об'єкти, але жертв і постраждалих немає.

«Під час затяжної повітряної тривоги, яка тривала з 03:29 по 06:10, шість крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області. Є руйнування», – написав Козицький в Telegram.

На щастя, атака не призвела до жертв та постраждалих. Зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи спеціального призначення «Захід» знищили 18 ракет та шість ворожих дронів. Зокрема, ці цілі були збиті над Львівською областю.

Максим Козицький також заявив, що системи життєзабезпечення на Львівщині працюють у звичайному режимі. Зазначимо, що в ніч з 31 травня на 1 червня в Україні тривала повітряна тривога через атаки з боку Росії. Внаслідок цих атак були пошкоджені енергооб'єкти у різних областях країни, але великих руйнувань та жертв вдалося уникнути.

Атаки на енергооб'єкти по всій Україні

Росія не тільки атакувала Львівщину, але також здійснила атаки на енергооб'єкти в Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано-Франківській областях. Системи протиповітряної оборони та вогневі групи зуміли відбити кілька ракет та дронів, але все ж таки було завдано певної шкоди.

Читайте також