Криптобіржа Binance почала радити своїм користувачам використовувати український криптогаманець Trustee Plus

Січень починається з важливого досягнення для української криптоспільноти. Криптобіржа Binance оголосила про  партнерські відносини з криптогаманцем Trustee Plus, в якому можна випустити власну віртуальну банківську картку. Така взаємодія дозволить розширити фінансову свободу користувачів Binance в Центральній та Східній Європі.

«Ми раді оголосити про наше нове партнерство з Trustee Plus, що є ще однією віхою в нашій місії, спрямованій на прийняття криптовалют і свободу грошей. Ми розглядаємо цю співпрацю як потужний каталізатор у просуванні нашої місії, сприяючи розширенню фінансової свободи для наших користувачів», – зазначив  Кирило Хом’яков, регіональний керівник у ЦСЄ та Центральній Азії.

Про популярність й важливість Trustee Plus говорять десятки тисяч завантажень одразу після додавання додатку в App Store та Google Pay. Для оплати товарів чи послуг офлайн чи онлайн в застосунку ВТС, ЕТН чи USDT автоматично конвертується в місцеву валюту. Можливість поповнювати баланс Trustee Plus з аккаунтів Binance вже з’явилась в застосунку, його не треба для цього оновлювати. На найближчі 3 місяці ця послуга є безкоштовною. Наразі користувачі поповнюють баланс криптогаманця Trustee Plus з аккаунту в Binance в USDT, BTC та ETH, однак найближчим часом розробники розширять перелік доступних цифрових активів. 

«Коли я кожного дня чую слова подяки від незнайомих людей за те, що ми спростили фінансові відносини в родинах, надали можливість швидко допомагати друзям, переказувати, отримувати та витрачати винагороду за працю і просто ефективно допомагати тим, хто цього зараз потребує - тоді я розумію, що ми дійсно робимо світ трішки кращим», – заявив Вадим Груша, CEO Trustee Plus.

Випуск платіжної картки Trustee Plus коштує 10 євро. Але  тільки для користувачів Binance протягом періоду з 23 січня по 25 лютого 2024 року ця послуга доступна зі 50% знижкою.

Мобільний додаток Trustee Plus призначений для покупки, зберігання й обміну цифрових активів. З його появою українці дізналися, як купить биткоін монобанк й де безпечно зберігати власні заощадження. Окрім цього Trustee Plus пропонує користувачам замовити випуск віртуальної картки для розрахунків криптовалютами у магазинах, ресторанах й інших місцях.

Що важливо знати?

Trustee Plus - криптогаманець з вбудованою платіжною карткою, який був створений на початку 2022-го року командою Trustee. Станом на кінець грудня 2023 року налічує більш ніж 150 000 користувачів.

Binance Pay - це безконтактна, безмежна і безпечна функція оплати криптовалютою між користувачами в додатку Binance. Binance Pay дозволяє користувачам витрачати свої криптовалюти на реальні товари та послуги без комісій при покупці у будь-якого продавця на платформі.