"Кроликам" Данильцю і Моїсеєнку влаштували у США "культуруную отмену"

У Сполучених Штатах Америки скасували вісім концертів гумористичного дуету "Кролики".

Коміки Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко не зможуть виступати завдяки українським активістам. Про це повідомив активіст, підприємець Данило Тонкопій у Facebook.

"Два коміки з України запланували у квітні низку концертів в США і Канаді: Філадельфія, Нью-Йорк, Чикаго, Майамі, Денвер, Сіетл, Сан Дієго, Лос Анджелес, Ванкувер... Гумор у цих 60-річних коміків примітивний: "Кролики, це не тільки цінне хутро". Але хто ми такі, щоб оцінити гумор? Але річ в іншому. З'ясувалося, що "Кролики" підтримують росіян", - написав Тонкопій.

Він зазначив, що від 2015 року Данилець і Моїсеєнко є в базі "Миротворець", бо відвідували окупований Крим і виступали на російських концертах.

Гумористи висміюють Україну, їздять Росією й скаржаться, що їх "труять" за підтримку кремлівського режиму, додав Тонкопій.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Що ми зробили: зв'язалися з концертними майданчиками (в США. Gazeta.ua). Зв'язалися з промоутерами, з організаторами туру. Підготували листи в мерії. Підготували всі інструменти скасування. У підсумку, скасували вісім з дев'яти концертів. Поки на сайті організатора залишився тільки концерт в Нью-Йорку, всіх інших концертів вже немає", написав активіст.

За його словами, над скасування дев'ятого концерту в Нью-Йорку активісти "працюють".

"Впевнений, що теж скасуємо. Якщо ні, то будемо організовувати протести й підключати інші канали. Українська підтримка в Нью-Йорку потужна, там багато наших, так що "Кроликам" буде не до сміху. Ось так працює культура скасування", резюмував чоловік.

19 жовтня 2022 року президент Володимир Зеленський затвердив санкції проти низки артистів з України і РФ. У санкційний список потрапили співачки Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

У липні 2016 року, на третій рік воєнної агресії РФ проти України, Лорак виступала на святкуванні 320-річчя військово-морського флоту Росії в Санкт-Петербурзі.

А Таїсія Повалій розважала росіян 9 травня торік.