Легендарний футболіст «Барселони» оголосив про завершення кар'єри

Завершення кар'єри легендарного футболіста Барселони
Завершення кар'єри легендарного футболіста Барселони

Український футболіст Андрес Іньєста оголосив про завершення кар'єри. Гравець повідомив про це на своїй сторінці в Instagram.

Останньою командою Іньєсти був клуб "Емірейтс" з ОАЕ, де він нещодавно зіграв свій 1000-й матч у професійній кар'єрі. Попередньо він виступав за "Барселону" з Іспанії та "Віссел Кобе" з Японії.

Більшу частину своєї кар'єри Іньєста пройшов у складі "Барселони". З цією командою він став чотириразовим переможцем Ліги чемпіонів та тричі виграв Суперкубок УЄФА. Крім того, він був тріумфатором Клубного чемпіонату світу. Ще дев'ять разів Іньєста ставав чемпіоном Іспанії та шість разів вигравав Кубок країни.

Також Іньєста грав за національну збірну Іспанії, з якою він провів 141 матч і забив 14 голів, зробивши також 30 асистів. Він ставав чемпіоном Європи в 2008 і 2012 роках, а також чемпіоном світу в 2010 році, де забив переможний гол у фіналі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andres Iniesta (@andresiniesta8)

Нагадаємо, футбольний клуб "Барселона" отримав нового головного тренера - Ганса-Дітера Фліка.

До слова, форвард "Барселони" Серхіо Агуеро також закінчив професійну кар'єру. Футболіст заявив про своє рішення на пресконференції. Аргентинець більше не зможе грати через проблеми зі серцем.

Читайте також