Львів уперше попрощався із військовим, який загинув на Курщині

Військовий у формі на похоронах
Військовий у формі на похоронах

У Львові 17 серпня відбулася проща з 30-річним військовим Ігорем Северенчуком, який загинув у Курській області РФ. Він залишився без батьків, дружини, сина та брата. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Операція ЗСУ у Курській області має страшну ціну. Ми повинні це розуміти і пам'ятати тих, хто за неї платить», - наголосив він.

Також громада Львова попрощалася з 43-річним львів'янином Любомиром Крамарівським, який загинув на Сумщині. У нього залишилися батьки, вагітна дружина, однорічна донька та брат.

Садовий додав, що останню поховальну процесію провели для 44-річного львів'янина Георгія Окула, який загинув на Луганщині. Він залишився без матері, сестер, племінників та коханої дівчини.

Нагадаємо, що Сили оборони здобули контроль над селом Борки Курської області РФ.

Як повідомлялося, Збройні сили України в передостанню добу продовжили просуватися ще на відстань від 1 до 3 кілометрів у Курській області.

На підконтрольній Україні території Курської області було створено військову комендатуру. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За його словами, ЗСУ контролюють 82 населених пунктів, просунулись на 35 кілометрів і охоплюють понад тисячу квадратних кілометрів території РФ.

Читайте також