Львівщина та Черкащина оговтуються від атаки «Шахедів» (фото)

Львівщина та Черкащина після атаки «Шахедів»
Львівщина та Черкащина після атаки «Шахедів»

У Львівській та Черкаській областях після збиття російських дронів виникли пожежі. Про це повідомили лідер Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та глава Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Львівщина

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:56 по 04:32 20 вересня, ворожий безпілотник влетів у повітряний простір області. Сили протиповітряної оборони знищили його.

Внаслідок падіння уламків дрону близько 04:30 виникла пожежа в одному з сіл області. Загорілось приміщення колишнього колгоспу. Займання успішно загасили вогнеборці. Для цього залучили 20 пожежників та чотири одиниці спецтехніки.

«Пошкоджені три автомобілі (1 вантажний та 2 легкових), у житлових будинках поруч з об'єктом вибиті вікна. Головне: за даними наразі немає жертв або постраждалих», - заявив Козицький.

Черкащина

На Черкащині також виникли пожежі внаслідок ворожих атак. За попередніми даними, оборонці неба знищили 13 ворожих дронів. Ніхто не постраждав.

У двох випадках через падіння уламків виникла пожежа у лісі. Пожежі вже були прибрані.

Нагадаємо, що в ніч проти 20 вересня повітряну тривогу було оголошено на практично всій території України. Росія масово атакувала ударними дронами. Сили протиповітряної оборони активно працювали, відбиваючи ворожі атаки. Вибухи були чутні, зокрема, у передмісті Дніпра, Запоріжжі, Хмельницькій та Київській областях, а також у Івано-Франківську. 

За даними очільниці Івано-Франківської області Світлани Онищук, внаслідок атаки на область ніхто не постраждав. На Рівненщині також не було жертв та руйнувань.

Крім того, у четвер, 19 вересня, російські війська обстріляли селище Вільча Чугуївського району Харківської області. Унаслідок обстрілу у свій день народження загинув 85-річний чоловік.

Читайте також

Уночі ворог атакував Івано-Франківщину
сьогодні, 09:41 195 переглянули
атака на Івано-Франківщину вночі