«Маємо декілька знеструмлень»: «Укрзалізниця» попередила про затримки поїздів

Затримки поїздів на Укрзалізниці
Затримки поїздів на Укрзалізниці

У різних регіонах України через атаку Росії зафіксували знеструмлення. Для забезпечення перевезення пасажирів вже виведені резервні тепловози, повідомлено в пресцентрі "Укрзалізниці".

У зв'язку з масштабною атакою ворога виникли знеструмлення в різних регіонах. Виведено резервні тепловози, усі поїзди далекого сполучення продовжують рухатися, - йдеться у повідомленні.

Компанія зазначила, що приміський рух електропоїздами також має затримки, але енергетики вже працюють на місцях. Однак, "City Express" у Києві та Дніпрі функціонує за графіком, додали в "Укрзалізниці".

Вранці 26 серпня після повідомлень про вибухи у Києві жителі почали спостерігати перебої зі світлом або його повне відсутність.

Нагадаємо, російські загарбники знову атакували Україну ракетами та безпілотниками. У ранці було чутно вибухи у декількох областях, зокрема в Кривому Розі, Кропивницькому, Харкові та на Вінниччині.

О 3:08 у Києві пролунав сигнал повітряної тривоги. Пізніше влада повідомила про рух ворожих безпілотних літальних апаратів. Сили протиповітряної оборони працювали над їх знищенням.

26 серпня безпілотники також атакували Саратовську область. За словами губернатора Романа Бусаргіна, протиповітряна оборона знищила дрони, але уламки потрапили в будинки в Саратові та Енгельсі.

Читайте також