Маляр про вплив війни на шлюб: «Зараз я не та Аня, з якою одружився мій чоловік»

Ексзаступниця Міністра оборони Ганна Маляр розповіла про своє особисте життя під час прем'єри проекту "Пісня мого життя".

Ганна Маляр поділилася історією своїх стосунків зі своїм чоловіком, зазначивши, що війна негативно позначилася на них. Вона зазначила, що вона і її чоловік зазнали змін після проходження фронту і довели відносини через складні моменти. Ганна відзначила, що вона не та сама людина, з якою її чоловік одружився, і це природне для людей, які пережили війну.

Вадим Маляр, який є українським бізнесменом, був першим коханням Ганни. Вони познайомилися 18 років тому і виховують сина Артема.

Ганна Маляр також згадала свою захопленість гуртом Roxette, коли була ще підлітком. Вона мала велику колекцію предметів, пов'язаних з гуртом та його музикою. Ганна також згадала про концерт Roxette, на який вона мріяла потрапити, і відзначила його музичну магію та силу. Вона зауважила, що солістка гурту виступала майже 2 години без перерви після операції на мозку, що було для неї прикладом міцності людини.

Ганна Маляр принесла до студії коробку зі своєю колекцією предметів, пов'язаних з гуртом Roxette. У матеріалах є касети, вирізки з журналів і пісенник, датований 1 січня 1990 року.

Варто зазначити, що Ганна Маляр була звільнена разом з трьома іншими заступниками Міністра оборони в вересні минулого року.