Масштабний збій у роботі «Київстару»: соцмережі вибухнули обуренням та мемами

У вівторок, 12 грудня, в Україні сталася серйозна поломка мобільного оператора "Київстар". Від 7:00 ранку для користувачів були недоступні послуги зв'язку і доступу до інтернету. Протягом 4 годин оператор не відновив роботу. Соціальні мережі швидко відреагували на масштабний збій.

Журналіст Володимир Рунець зазначив, що користується послугами "Київстару" вже 18 років, а загалом - 21 рік. Однак після даного збою вирішив змінити оператора.

"Я більше не можу і не хочу. Якщо ви думаєте, що це через збій у роботі? Там збій в головах. Три роки тому я переїхав за місто. Три роки в моїй квартирі немає зв'язку. Три роки я писав і дзвонив. "Ваша проблема дуже важлива для нас", - чув я все це час. Ваші проблеми, Київстар, для мене більше не важливі", - написав він.

Журналіст Богдан Буткевич висловив здивування тим, що в країні зі збройним конфліктом один з основних мобільних операторів "лежить бездушно", навіть на фронті.

Користувачі розміщують меми щодо масштабного збою "Київстару".

Блок галереї

Нагадаємо, що з 31 жовтня 2023 року "Київстар" припинив надання послуги надсилання та отримання MMS для всіх абонентів мережі.

Раніше оператори мобільного зв'язку України показали свою неготовність до довготривалих відключень електроенергії.

Раніше абонентів "Київстар" та Vodafone попередили про масштабні зміни в деяких тарифних планах.