Мати захопленої ХАМАСом німкені Шані Лук повідомила про смерть доньки

Шані Лук, громадянка Німеччини, яка була захоплена бойовиками ХАМАС, мати Мати Шані отримала інформацію про смерть своєї доньки від ізраїльських військових. Вона повідомила про це у інтерв'ю з RTL/ntv, повідомляє "Європейська правда".

Рікарда Лук сказала: "На жаль, вчора ми отримали повідомлення про те, що моєї доньки більше немає в живих". Також смерть Шані підтвердила її сестра Аді.

Аді написала в Instagram: "З великим сумом ми повідомляємо про смерть моєї сестри Шані, яка була вбита 7 жовтня 2023 року під час масового вбивства в Реїмі".

Труп Шані досі не знайдений, заявила Рікарда Лук. Проте було знайдено фрагмент черепної кістки, з якої було взято зразок ДНК.

Мати підозрює, що її донька загинула 7 жовтня - можливо, вона була застрелена в голову під час теракту.

Згідно з висловлюванням родини, 22-річну Шані Лук вбили на музичному фестивалі в пустелі Негев на території Ізраїлю. На фотографіях та відео, які були поширені в Інтернеті, видно нерухому тіло молодої жінки на пікапі.

ХАМАС викрав молоду німкеню під час нападу на Ізраїль 7 жовтня. Навіть коли бойовики проникли на фестиваль, Шані продовжувала використовувати мобільний телефон і встигла зателефонувати своїй родині. Але зв'язок з нею був втрачений після пострілів, розповіла мати.