Ми зробимо все можливе і неможливе, щоб світ і надалі підтримував Україну – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність кожному, хто допомагає постраждалим від російських обстрілів і відновлює нормальне життя. Він зазначив, що особливу вдячність варто висловити рятувальникам, медичним працівникам, поліцейським, енергетикам, комунальним службам та волонтерам. Зеленський також підкреслив, що Україна відповість Росії на кожен обстріл і прояв терору.

Минулої ночі та сьогодні вдень – чергові російські удари по Харкову. Жорстокі, підлі обстріли. Майже з усього, що вони мають: зенітні ракети, потім «шахеди», авіабомби.
Запоріжжя – просто підлий удар напередодні. Постраждали там, зокрема, і журналісти, які були на місці, фіксували наслідки першого удару, коли він відбувся. І потім відбувся повторний удар. Зараз досі в реанімації кореспондентка агенції «Укрінформ» Ольга Звонарьова. Була також поранена кореспондентка ТСН Кіра Овес. Я бажаю їм та всім іншим постраждалим якнайшвидшого одужання», – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що високий рівень стійкості України досягається завдяки фаховості та відданості таких людей, як рятувальники, поліцейські, медичні працівники і волонтери. Він підкреслив, що Україна зробить все можливе і неможливе, щоб отримати підтримку світу і перемогти в цій боротьбі. Зеленський також висловив подяку українським воїнам за їхню відданість і роботу на благо України.

Інші новини

  • Україні не вистачає зброї, щоб зірвати контрнаступ росіян: Зеленський шокував заявою
  • Зеленський назвав умову, необхідну для ротації українських військових