Міністр Клименко повідомив про наслідки ракетного удару РФ по Україні (фото)

Ракетна атака забрала життя п'яти людей та постраждало 20 осіб

Ранкова ракетна атака, яку здійснили російські сили, призвела до загибелі п'яти людей та поранення щонайменше 20 осіб на території України станом на 08:45 вівторка, 23 січня. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Згідно зі словами міністра, в результаті ракетного удару в Києві сталося кілька пожеж. Зруйновані дві багатоповерхівки, приватний будинок та автомобілі. Одна людина загинула, а також є постраждалі.

В Київській області, рятувальники активно працюють у Бучанському районі, де пошкоджено два багатоповерхових будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. В результаті цього інциденту постраждали троє людей.

В Дніпропетровській області, внаслідок атаки на місто Павлоград, одна людина загинула, а інша отримала травми.

У Харкові загарбники влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 постраждали.

Рятувальники проводять огляд пошкоджених будівель та вивізку завалів. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції ретельно досліджують ці злочини, підкреслив Клименко.

Наразі, станом на 09:22, у столиці загалом постраждали 18 людей, з них 13 госпіталізовані, включаючи трьох дітей.

Цілком природно, що Польща відреагувала на ракетну атаку російських військ та зранку, 23 січня, підняла у небо свою авіацію.