Міноборони РФ заявило про атаку понад 70 безлотників, палає біля аеродрому

Безпілотники атакують аеродром. Вогонь посилюється.
Безпілотники атакують аеродром. Вогонь посилюється.

Міністерство оборони РФ заявило про збиття 76 БПЛА над п'ятьма регіонами РФ та в акваторіях Азовського та Чорного морів. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами представників Міноборони РФ, сили протиповітряної оборони в ніч знищили 47 БПЛА над Ростовською областю, по одному безпілотнику над Бєлгородською, Воронезькою, Смоленською областями і вісім - над Кубанню. Крім того, 17 БПЛА знищено над акваторіями Чорного та Азовського морів.

Ранком мешканці Ростовської області повідомили про атаку безпілотниками. Під ударом опинився Морозовськ.

У Морозовську, де розташований аеродром армії РФ, знову відбулася атака українських безпілотників. Цього разу місцеві повідомили про атаку щонайменше восьми БПЛА.

Очевидці підтвердили, що 22 липня вночі військовий аеродром російських окупантів опинився під атакою безпілотних літальних апаратів.

«БПЛА вдарили по військовому аеродрому в Морозовську Ростовської області. Там почалася пожежа, але інших подробиць на даний момент немає», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 22 липня пролунало кілька гучних вибухів над Туапсе Краснодарського краю РФ, де розташований нафтопереробний завод. У місті імовірно спрацював систему протиповітряної оборони.

Місцеві жителі повідомили, що вибухи чулися приблизно о 3:30 ранку зі сторони місцевої нафтобази, загалом було чути п'ять гучних вибухів.

Читайте також