Міноборони уклало важливі угоди для ЗСУ: деталі

Міноборони уклало угоди, ЗСУ, деталі
Міноборони уклало угоди, ЗСУ, деталі

Міноборони підписало контракти з українськими виробниками на 5 млрд грн

Міністерство оборони України підписало два контракти з українськими виробниками на загальну суму майже 5 млрд грн. Про це повідомляє Міноборони, яке підкреслює важливість цих угод для зміцнення обороноздатності країни.

Угоди були укладені під час робочої поїздки президента Володимира Зеленського та міністра оборони Рустема Умєрова. Підписання відбулося між Агенцією оборонних закупівель та підприємствами вітчизняного оборонно-промислового комплексу.

«Це надзвичайно важливо для зміцнення обороноздатності нашої держави. Адже ми купуємо і підтримуємо своє, сприяючи розвитку нашої економіки та промисловості. Дякую Президенту за підтримку у цих питаннях», - зазначив Умєров.

Президент й міністр оборони відвідали також підприємства оборонної промисловості, щоб ознайомитися з їхньою роботою та продемонструвати свою підтримку українським виробникам. Зеленський наголосив на продовженні інвестицій в український виробництво та збільшенні обсягів виробництва як ключовому пріоритеті.

Ця робоча поїздка відбулася в рамках координаційної наради щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону, яку Зеленський провів у Волинській області.

Читайте також