Головна

Міноборони запустило сайт для пошуку вакансій в армії

Картинка - вакансії в армії

Україна створила сайт під назвою «Будь собою», де можна знайти вакансії у Силах оборони України. Сайт дозволяє користувачам вибрати конкретні військові частини та спеціальності для пошуку. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

Соціальна рекламна кампанія під назвою «Будь собою», розроблена Міністерством оборони України, має на меті мотивувати громадян долучатися до захисту своєї країни та підкреслювати значення індивідуального внеску кожної особи в зміцнення національної безпеки. У повідомленні сказано, «Тепер ви можете самостійно обрати посаду для служби в армії. Вибирайте свою професію в Силах оборони України на army.gov.ua та станьте частиною сильної та сучасної армії України».

На сайті також надані умови рекрутингу в армію. Згідно з поясненням, якщо потенційний військовий обирає посаду у військовій частині, яка є пріоритетною для комплектування, і має рекомендаційний лист від такої частини, то він буде прийнятий до цієї частини, незалежно від того, чи вибрав він контрактну службу, чи хоче служити за призовом під час мобілізації.

У разі, якщо військовий обирає посаду у військовій частині, яка не є пріоритетною для комплектування, і має рекомендаційний лист від такої частини, він може потрапити до цієї частини за двох умов: вибрав контрактну службу тащо однозначно затвердив Генеральний штаб ЗСУ.

Міністр оборони Рустем Умєров розмістив рекламний слоган про можливість вибору роботи в армії на своїй веб-сторінці.

Радник міністра Умєрова Кирило Тимошенко також нагадав про можливість долучитися до ЗСУ, вибравши вакансію на офіційному сайті або відвідавши рекрутинговий центр для консультацій.

Нагадаємо, що в Україні розпочато проект рекрутингу до Збройних сил, де кожен охочий може обрати певний підрозділ та розпочати службу на конкретній посаді. Також у Києві відкрито рекрутинговий центр до армії.

Читайте також: