Міськрада Одеси змінила час продажу алкогольних напоїв

В Одесі збільшили час продажу алкоголю до 23:00

Одеська міська рада у Telegram повідомила, що в Одесі тепер дозволено торгувати алкогольними напоями до 23:00.

З початком воєнного стану в Україні, встановленого внаслідок вторгнення Росії, було введено обмеження на продаж алкогольних напоїв. З 23:00 до 7:00 у всій країні заборонено продавати алкоголь у магазинах, ресторанах та інших закладах, а в Донецькій та Сумській областях введена повна заборона.

Продаж алкоголю у будь-який час доби заборонено військовим службовцям та правоохоронним органам. Окрім загальнодержавних обмежень, можуть діяти й додаткові обмеження в різних регіонах України.

Популярні Telegram-канали Одеси

В Одесі Telegram-канали мають велику аудиторію, до якої належать щонайменше три мільйони підписників. Більшість цих каналів публікують інформацію про ситуацію в місті та діяльність місцевих політиків.

Найбільше дописів у одеських Telegram-каналах присвячено діяльності міської ради та міського голови Геннадія Труханова, про якого згадали майже 600 разів за останні пів року. Інші місцеві політики майже ніколи не згадуються в дописах.

Рух "Чесно" провів дослідження взаємодії найпопулярніших одеських Telegram-каналів, їхньої роботи з діяльністю мера та інших політиків, а також причини, з яких деякі канали перестали згадувати мера.