Місто без голови. Керівник ОВА пояснив, як Житомир житиме без мера

Місто без голови. Житомир без мера
Місто без голови. Житомир без мера

Ситуація у Житомирі залишається контрольованою навіть після того, як колишній мер Сергій Сухомлин достроково склав повноваження - про це заявив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко в інтерв'ю Главкому. Він зазначив, що Сухомлин спочатку мав намір піти служити в Збройні сили України, але потім отримав пропозицію очолити Агентство з відновлення. Бунечко висловив впевненість, що ситуацію у місті добре продовжить контролювати пані Галина Шиманська, яка зараз керує містом.

Бунечко також зазначив, що у Житомирі стабільна взаємодія між міською та обласною радами, а політичні прапори залишаються в приймальні на час конфлікту.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Сергія Сухомлина, а поки його обов'язки виконує Галина Шиманська.

Сергій Сухомлин був обраний мером Житомира у 2015 році, а в 2020 році його переобрали на другий термін. У Запоріжжі також було обрано нового виконуючого обов'язки міського голови - Регіну Харченко.

Читайте також

Узбекистан каратиме за квадробінг
сьогодні, 13:07 146 переглянули
Квадробінг в Узбекистані