Мобілізація і страшний "русский мир": про що говорять на одній з найпопулярніших локацій Києва і які там ціни

На ВДНГ відкрили "Зимову країну" з темою "Поділись світлом"

Одна з найпопулярніших локацій для відпочинку в Києві - "Зимова країна" на ВДНГ, яка цього року має гасло "Поділись світлом". Тут відкрили понад 20 тематичних локацій, фудкорти, гірки, атракціони, новорічний ярмарок. Усі локації забезпечені джерелами живлення на випадок відключень світла.

На центральній площі "Зимової країни" розташувалася головна ялинка, біля якої встановили венеціанську карусель. Є також найбільша ковзанка у столиці площею 2500 кв. м. Тут відкрили також новорічний ярмарок з сувенірами.

Кореспондентка Gazeta.ua побувала в "Зимовій країні" та послухала що там говорять люди про війну, мобілізацію та майбутнє України. Також дізналася, скілька вартує відпочинок.

Відвідувачі розповіли про відпочинок в "Зимовій країні"

Багато відвідувачів прийшли в "Зимову країну" погуляти, скуштувати смачну їжу та насолодитися атмосферою. Деякі розмовляли про війну та мобілізацію, але відзначали, що не бояться обстрілів, оскільки зараз все добре відслідковується. Вони також вірили, що Україна отримає необхідну допомогу для перемоги у війні.

"Я родом із Луганська, виїхав у 2014 році звідти, як почалася війна. І мені б не хотілося, щоб там була Росія", - розповідає один із відвідувачів.

Деякі відвідувачі зазначали, що ціни в "Зимовій країні" підвищилися порівняно з минулим роком, але це не заважало їм насолоджуватися відпочинком та атмосферою свята.

"Ми його дуже любимо, але в минулому році він був по 90 гривень, а зараз вже 140", - скаржиться один із відвідувачів.

Відпочиваючі вважають, що життя не змінилося для чиновників

Деякі відпочиваючі вважають, що життя змінилося тільки для простих людей, а не для чиновників, які продовжували відчувати безпеку і продовжували свої відпустки. Вони також висловлюють занепокоєння стосовно мобілізації і вважають, що Україні потрібні гарантії безпеки для перемоги у війні.

"У нас триває мобілізація, це нормально, але неправильно, коли когось садять у машини й забирають просто з вулиці", - каже один з відпочиваючих.

Деякі відпочиваючі наголошують на необхідності забезпечити воїнів на фронті і підготувати їх до бойових дій, а також наголошують на важливості уникнення російської окупації та збереження незалежності України.