Модні кросівки жіночі 2024: тренди на весну 2023-2024

Уже зовсім скоро весна, а тому модники і модниці вже розглядають різні варіанти більш вільного взуття. Наприклад, жіночі кросівки 2024 року, які стануть продовженням моди 2023 року.

жіночі кросівки 2024

Загалом модні кросівки 2024 жіночі та чоловічі, не будуть шокувати. Залишаться в моді яскраві деталі та різноманітні, часто класичні моделі кросівок. Мода 2024 року загалом буде про баланс між яскравістю та спокійними тонами. Тож знайти свої кросівки в цій круговерті трендів все-таки вдасться. 

Усі модні жіночі кросівки 2024: загальні тенденції, який принесе 2024 рік 

Звісно, кросівки жіночі 2024 за модою, змінюватимуться та відкриватимуть тренди. Утім, уже й на самому початку року ситуація з модою стала більш-менш зрозумілою. 

жіночі кросівки 2024

Що точно буде актуальним у 2024:

  1. Екологічно чисті матеріали. Такий тренд заволодів модою ще кілька років тому. Адже тема охорони навколишнього середовища не на жарт хвилює молоде покоління. З цієї причини залишається і в 2024 мода на органічну бавовну, перероблені пластикові пляшки або деревні волокна. Навіть найнесподіваніші матеріали можуть стати популярними і в декоруванні кросівок.

  2. Зручність і функціональність. У 2024 році будуть популярними зручні моделі. Наприклад, моделі з амортизаційною підошвою, "дихаючим" верхом і адаптованими до різних видів тренувань технологіями (матеріалами).

  3. Ретро-стиль і вінтажні елементи. Кросівки в стилі 80-х або 90-х років, з яскравими кольорами, нестандартними формами і декоративними деталями, можуть привернути увагу вже навесні 2024 року. 

  4. Мінімалізм. У моді в 2024 будуть прості лінії, кольори та форми. Актуальними будуть і класичні моделі.  

Незвичайні деталі. Уже з весни 2024 року будуть популярні "розумні матеріали" або 3D-друк. Усі ці деталі будуть не такими яскравими, але закладуть важливий фундамент використання сучасних технологій у створенні унікальних кросівок. 

жіночі кросівки 2024

У моді 2024 року буде багато спокійних і доволі нудних моделей, а ще яскравих деталей. Вибір буде справді великий. 

Футбольні бутси 

У 2024 році, як ніколи раніше, будуть актуальні досить несподівані моделі. Наприклад, бутси. Якщо раніше їх носили тільки спортсмени, то вже цього року всі модники обзаведуться саме бутсами. 

модні кросівки 2024 жіночі

Ось кілька ідей, як можна стилізувати футбольні бутси, щоб не виглядати надто дивно в повсякденному житті:

  1. Спортивний образ. Використовуйте футбольні бутси як частину спортивного образу. Носіть їх із джоггерами, спортивною футболкою та світшотом. Тоді образ вийде гармонійним. 

  2. Кежуал стиль. Футбольні бутси можуть бути стилізовані в кежуал-образ. Спробуйте поєднувати їх із джинсами та футболкою або сорочкою для створення невимушеного і модного образу на кожен день. 

  3. Вуличний стиль. Футбольні бутси можуть бути частиною вуличного стилю. Носіть їх із широкими штанами, толстовкою з капюшоном і різними аксесуарами.

  4. Еклектичний образ. Поєднуйте футбольні бутси з елементами з різних стилів, як-от вінтажні джинси, сорочки в клітинку або класичні піджаки.

  5. Монохромний стиль. Спробуйте створити монохромний образ, використовуючи бутси в кольорі, який поєднується з іншими елементами образу. Наприклад, чорні бутси можуть бути стилізовані з чорними штанами і темною футболкою.

Важливо пам'ятати, що ключовим у створенні стильного образу з футбольними бутсами є баланс між спортивним і повсякденним стилями. Тоді такі кросівки 2024 жіночі будуть стильними та зручними. 

Ретро кросівки весна 2024 жіночі та чоловічі 

Стилізація ретро кросівок може бути веселим і креативним процесом, що дає змогу створити унікальний і стильний образ. Втім, такий стиль може здатися занадто яскравим і зухвалим. Тому краще на кожен день йому не віддавати перевагу. 

модні кросівки 2024 жіночі

Ось кілька ідей, як стилізувати ретро кросівки:

  1. Джинси і футболка. Одна з найкласичніших комбінацій для ретро кросівок - джинси та футболка. Виберіть зручні джинси з прямим або звуженим кроєм і додайте яскраву футболку. У такому поєднанні стильним буде кожен. 

  2. Сукня в стилі 90-х. Для незвичайного образу спробуйте поєднувати ретро кросівки з сукнею в стилі 90-х. Це може бути міні-сукня з квітковим принтом або сукня-футболка з яскравим малюнком.

  3. Спідниця і сорочка в клітинку. Створіть вінтажний образ, поєднуючи ретро кросівки зі спідницею в клітинку і простою білою сорочкою. Такий стиль можна створити досить просто і дешево. 

  4. Джинсова куртка і спідниця. Класична джинсова куртка і спідниця - хороший вибір для стилізації ретро кросівок. 

  5. Джинсові шорти і сорочка в смужку. Під таке поєднання також підійдуть кросівки в ретро стилі. 

модні кросівки 2024 жіночі

Кросівки в стилі ретро точно увійдуть до ТОП найбільш стилізованих, а тому такий образ точно потрібно взяти на озброєння у 2024. 

Цікаві та модні жовті кросівки 

У 2024 році найкращі та модні кольори будуть яскравими та помітними. Наприклад, жовті кросівки. 

модні кросівки 2024 жіночі

Як їх стилізувати:

  1. Зіграти на контрасті відтінків.  Використовуйте жовті кросівки в поєднанні з контрастними кольорами. Наприклад, чорні джинси та біла футболка створять такий контраст, щоб ідеально поєднуватися з жовтими кросівками.

  2. Джинси та світшот. Класична комбінація джинсів і світшота може бути чудовим варіантом для стилізації жовтих кросівок. Виберіть джинси світлих відтінків і яскравий світшот, тоді образ точно заграє новими фарбами. 

  3. Спортивний стиль. Жовті кросівки добре поєднуються зі спортивним одягом. Спробуйте носити їх зі спортивними штанами або легінсами та вільною футболкою.

  4. Для більш ніжного і весняного образу, поєднуйте жовті кросівки з пастельними відтінками в одязі. Наприклад, носіть їх з рожевими або блакитними штанами і світлою футболкою.

  5. Короткі шорти і топ. У теплу весняну погоду можна стилізувати жовті кросівки з короткими шортами і легким топом. 

  6. Денім і шкіра. Для більш сучасного та яскравого вигляду, поєднуйте жовті кросівки з денімом та елементами зі шкіри. 

Загалом головною перевагою жовтого кольору стане його яскравість, а тому переживати і думати про інші помітні деталі в образі навіть не доведеться. 

Мінімалістичні сліпони 

Сліпони — це зручне та стильне взуття, яке добре поєднується з різними стилями в одязі. Саме вони повернуться в моду у 2024. 

кросівки 2024 жіночі

Як їх поєднувати та стилізувати навесні:

  1. Кежуал образ. Поєднуйте сліпони з джинсами та футболкою чи сорочкою. Додайте стильний рюкзак або сумку, щоб завершити образ.

  2. Спортивний стиль. Сліпони також чудово підходять під спортивний стиль. Носіть їх із тренувальними штанами, спортивними шортами або легінсами, а також зі спортивною футболкою або толстовкою.

  3. Елегантний образ. Можна стилізувати сліпони з більш елегантним одягом, як-от спідниці чи сукні. Наприклад, сукня-сорочка або спідниця-міді з топом створять жіночний і стильний образ, а сліпони тільки додадуть йому простоти.

  4. Простий весняний образ. Навесні сліпони можна поєднувати з легким і яскравим вбранням. Наприклад, сукні з квітковим принтом або штани в смужку матимуть чудовий вигляд з яскравими сліпонами.

  5. Монохромний стиль. Ефектний образ можна створити, поєднуючи сліпони з одягом в одному кольорі або відтінку. Це може бути чорний, білий або будь-який інший відтінок, який підкреслить певний стиль або навіть кольоротип.

У цьому разі сліпони стануть справжньою знахідкою для людей, які люблять рух і дуже багато ходять протягом дня.

Кросівки яскравих відтінків 

кросівки 2024 жіночі

Кросівки яскравих відтінків можуть стати центральним елементом весняного образу. Втім, їх в окремих випадках також доведеться стилізувати:

  1. Контрастні кольори. Створіть контрастні комбінації, поєднуючи яскраві кросівки з одягом більш нейтральних відтінків. Наприклад, кросівки яскраво-рожевого кольору можуть виглядати стильно з чорними штанами та білою футболкою.

  2. Монохромний образ. Зробіть кросівки центральним елементом монохромного вбрання, поєднуючи їх з одягом такого ж відтінку. 

  3. Спортивний стиль. Яскраві кросівки відмінно підійдуть під спортивний стиль. Носіть їх з тренувальними штанами, легінсами або спортивними шортами і зручною футболкою.

  4. Стильні аксесуари. Доповніть образ яскравими аксесуарами, які відмінно поєднуються з кольором кросівок. Наприклад, сумка або шарф того ж відтінку, що й кросівки. 

  5. Весняний образ. Яскраві кросівки ідеально підійдуть для весняних образів. Носіть їх з легкими сукнями, джинсовими куртками або джинсами у світлих кольорах. 

кросівки 2024 жіночі

Загалом весна 2024 стане ідеальним часом для експериментів і сміливих ідей.