Модні жіночі та чоловічі сонцезахисні окуляри 2024: актуальні тренди окулярів

Тенденції у світі моди змінюються буквально щодня, причому окремі тренди дивують або навіть шокують. Мода на сонцезахисні окуляри 2024 тому прямий доказ.

У наступному році стануть модними як стримані та класичні моделі, так і незвичайні окуляри від сонця 2024 року: неправильної форми або зі спеціальним "старінням". При цьому традиційно для останніх років залишиться місце для творчості. Всі сонцезахисні окуляри 2024 будуть максимально зручними. Тому підібрати собі модель зможуть усі охочі.

Чого слід чекати від 2024 року?

Будь-які модні окуляри 2024 року жіночі вже наступного року продовжать тенденцію унісекс. Тобто такого чіткого поділу на чоловічі та жіночі моделі не буде. У цьому величезна перевага та універсальність тренду, які сонячні окуляри 2024 року будуть найбільш актуальними.

Модні жіночі та чоловічі сонцезахисні окуляри 2024: актуальні тренди окулярів

Що залишиться з моди 2023 року:

  • об'ємні оправи;

  • різноколірне скло;

  • незмінною залишиться і класика, як, наприклад, авіатори.

Усі модні сонцезахисні окуляри 2024 будуть відходити від шкідливого пластику. У моді буде екологічність та довговічність покупки. Актуальними будуть дорогі, але якісні моделі.

Чим здивують тренди 2024 року?

Весь наступний рік у моді буде яскравість та різноманітність. Чим яскравіше образи і поєднання помітних деталей, краще. Саме окуляри сонцезахисні 2024 року допоможуть створити яскраві образи. При цьому трендові окуляри 2024 року можуть бути досить простими, класичними, але все одно підходити для різних образів.

окуляри від сонця 2024

Наймодніші окуляри 2024 року отримали не просто яскравий дизайн, а й різні стильові інтерпретації:

  • ретро;

  • класика;

  • футуризм.

Без фантазії та спраги експериментувати вибрати сонцезахисні окуляри 2024 року за трендами буде практично нереально. Хороша новина, що тренди створюють сміливі, всі, хто може і хоче виходити за межі "прийнятого".

Які будуть тренди в окулярах у 2024 році?

Якщо подивитися тренди очок 2024 року, то модні будуть різноманітні оправи. Доречним виявиться і декор: що більше декоративних елементів, то краще.

Модні об'ємні лінзи залишаться популярними, як маленькі оправи. У цьому випадку краще орієнтуватися на свої смаки, форму очей та вилиць. Різноманітними залишаться не лише жіночі, а й чоловічі моделі.

Прінтована оправа, яка стала популярна у році, що минає, поки не готова втрачати актуальність. Вони особливо гармонійно виглядатимуть з так званою тотал луком.

На які принти краще звернути увагу:

  • леопард;

  • горошок;

  • смужки;

  • зміїний принт.

Домінантний кольором у 2024 році стане червоний та червоний. Вийде на першому плані витонченість і ніжність, в моді загалом переважатиме романтизм.

Двоколірні лінзи та модне скло

Новинкою сезону стане двоколірна лінза. Вони нагадуватимуть омбре з найрізноманітнішими відтінками. Переходи будуть і плавними, і різкими одночасно. Так створюватиметься правильний контраст.

модні сонцезахисні окуляри 2024

Разом з омбре буде поєднуватися і дзеркальне скло. Хоча саме цей тренд трохи втратить актуальність.

Залишаться актуальними моделі без оправи. У цьому випадку потрібно наголошувати на якості скла.

Трендова оправа

Саме оправа у 2024 році отримає всю заслужену увагу. У моді будуть гострі кути та додаткові деталі.

Трикутна форма

Форма нехай і екстравагантна, але створює необхідну геометрію в образі. При цьому така форма дає більше місця для створення безлічі зухвалих образів.

Кругла форма

сонячні окуляри 2024

Така кругла форма більше належить до класики. Вона буде актуальною та максимальною зручною під будь-який з образів. У цьому випадку краще звернути увагу на дротяну оправу та невелике кругле скло.

Метелики

Ще одна тенденція, яка не залишає світ моди кілька років, Butterfly. І якщо на піку їхня популярністі Метелики відрізнялися якістю тільки іменитих дизайнерів, то тепер з'явиться багато доступних елементів у середньому ціновому сегменті.

Котяче око

модні сонцезахисні окуляри 2024

Ще одна оправа, яка підкреслить форму, котяче око. Тепер цей тренд піде у бік ретро та класики.