monobank прокоментував відмову в обслуговуванні деяких клієнтів

monobank прокоментував відмову в обслуговуванні деяких клієнтів

monobank відмовляє клієнтам в обслуговуванні

Банк monobank відмовляє деяким клієнтам обслуговування, не пояснюючи причину цієї відмови.

Клієнт банку опублікував скаргу на порталі Мінфін, де повідомив про негативний досвід спілкування з банком.

За його словами, після двох років використання банківських послуг йому раптово відмовили в обслуговуванні, навіть не пояснивши причину. Клієнт зазначив, що за цей час у нього не було жодних проблем з банком.

"Але ось 12 березня пізно ввечері прилетіло пуш повідомлення від банку "Відмовлено в обслуговуванні" і в додаток не увійти... Вранці 13 березня написав у телеграм з питаннями та проханням переглянути рішення про "Отказу в обслуговуванні" оскільки жодних порушень не робив. Але ось у підтримці відповідає бот під копірку та вирішити нічого не можна", - розповів він.

Клієнт також зазначив, що до цього рішення банку могли призвести дві обставини. По-перше, у додатку з'явився рядок з пропозицією кредитного ліміту, яку клієнт ігнорував. По-друге, після закінчення терміну депозиту клієнт вирішив не продовжувати його.

"Що ми маємо? Ти став банку не вигідним клієнтом і не потрібним! Кредитний ліміт не береш, депозит не продовжуєш... Вас можуть одного разу просто викинути без причини як не потрібне сміття", - наголосив клієнт банку.

На запит клієнта monobank відповів, що розуміє його обурення, але приймає рішення про обслуговування на підставі аналізу інформації з різних джерел.

"На сьогоднішній день було ухвалено рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank. Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку", - йдеться у повідомленні.

Можливо, monobank впроваджує нову політику обслуговування клієнтів, але точні причини відмови залишаються невідомими.

Читайте також: