Monobank запускає власний маркетплейс: які товари будуть у продажу

Логотип Monobank на білому тлі
Логотип Monobank на білому тлі

Monobank запускає свій новий маркетплейс - market by mono!

"Це перший крок банку в сфері e-commerce, і нашою метою є створення зручного та надійного сервісу для онлайн-покупок. Ми прагнемо забезпечити простоту використання, впевненість у якості послуг та економію часу, щоб ви могли насолоджуватися процесом шопінгу", - написав Олег Гороховський у своєму Telegram.

Не варто очікувати дива одразу - проект ще на стадії розвитку, але ми вже надаємо своїм клієнтам унікальні можливості. Усі товари можна буде купити без переплат і прихованих тарифів за програмою "Покупка частинами". Партнерам ми пропонуємо найвигідніші тарифи на ринку, а рівень сервісу та підтримки хочемо зробити таким же високим, як і у Monobank: без зайвих проблем і довгих комунікацій.

Що є в нашому маркеті?

  • 20 000 найпопулярніших товарів у трьох категоріях: гаджети, електроніка та комп'ютерна техніка.
  • Будь-який товар можна купити частинами без відсотків (якщо у вас є ліміт).
  • Пропозиції від перевірених магазинів-партнерів.
  • Добірки товарів для різних потреб, щоб було цікавіше вибирати.
  • Замовлення займає максимум хвилину.
  • Будь-яка доставка - безкоштовна.
  • Можна замовити моноЖуйки та моноПиво на честь відкриття!

Якщо раптом щось піде не так - підтримка завжди допоможе вирішити будь-яке питання.

"На старті будуть представлені три категорії товарів: гаджети, смарт-електроніка та комп'ютерна техніка. У подальшому буде ще більше товарів, щоб забезпечити широкий вибір для наших клієнтів.

Ми вдячні нашим першим партнерам - Moyo, КТС, Click, які допомогли нам пройти цей шлях до запуску. Вони обіцяють запропонувати привабливі ціни та високий рівень сервісу", - додав Гороховський.

Не пропустіть! До середини листопада діють великі знижки, які зроблять ваші покупки ще вигіднішими. Конкуренція робить дива, тож підтримайте нас своїми покупками, і разом ми зробимо український e-commerce кращим і вигіднішим для всіх!

Нагадаємо:Rozetka запустила інтернет-магазин у Польщі.

Читайте також