"Москва, можем павтаріть" - Стерненко і Притула оголосили новий збір на безпілотники дальньої дії

Двоє волонтерів Сергій Притула і Сергій Стерненко оголосили про початок нового мегазбору, що має назву "Можем павтаріть" і на якому планують зібрати кошти для придбання 100 далекобійних безпілотників.

До цього акції також долучився блогер Ігор Лаченков.

Головною метою збору є забезпечення Збройних Сил можливістю ефективно знищувати ворога.

Кампанія має на меті зібрати 175 млн грн, щоб придбати 100 далекобійних безпілотників, які здатні переносити корисне навантаження вагою 30 кг на відстань 800 км.

Також вони пропонують підписатися на їх телеграм-канал новостей - INKORR

Подібна акція вже відбулась минулого року у жовтні, коли російські військові активно обстрілювали Україну. На той раз українці провели мегазбір для протидії, на якому зібрали 352 млн грн для придбання дронів, - згадують Притула і Стерненко.

Стерненко додає: "Москва, можем павторіть".

Цього разу збір коштів триватиме три дні, а гроші можна перерахувати на рахунки в Monobank, ПриватБанку та інших банках.

"Ми закликаємо всіх донатити щедро і підтримувати цю акцію швидким поширенням інформації. Ми покажемо їм, що означає "Можем павторіть" - наголошує Притула.

Вже у червні Притула повідомив про успішне завершення мегазбору з назвою "Дістанемо ворога всюди", на якому за три дні зібрали 110 536 980 грн 15 копійок. Кошти були використані для придбання БПЛА, FPV-дронів, обладнання до них, вантажівок і швидкісних човнів для бійців.