На Буковині нетверезий священник влаштував ДТП та побив поліцейську (фото)

На фото нетверезий священник в ДТП
На фото нетверезий священник в ДТП

Священнослужителя, який скоїв ДТП і після цього напав на працівницю патрульної поліції, затримали у Чернівецькій області. Тест на алкоголь показав перевищення допустимої норми алкоголю в крові майже у 10 разів. Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

ДТП сталася в селі Мольниця. Після зіткнення з дорожнім стовпом, водій вантажівки втік з місця пригоди на цій же машині.

Поліція Чернівецької області отримала повідомлення про ДТП і розпочала пошук транспортного засобу та водія. Патрульні поліцейські разом із співробітниками відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького райуправління поліції змогли зупинити вантажівку "Камаз", яку розшукували.

Під час розмови з 42-річним водієм поліцейські помітили ознаки сп'яніння і запропонували йому пройти тест на місці. Результат тесту показав 1,94 проміле.

Протягом складання адміністративних матеріалів водій став агресивним, напав на працівницю патрульної поліції, завдавши їй тілесних ушкоджень і намагаючись взяти її зброю. Поліцейську доставили до лікарні.

Раніше повідомлялося, що священик Московської церкви у Мукачеві заїхав у будинок. Під час зустрічі з правоохоронцями він лаявся і кричав на патрульних.

Читайте також