На Буковині рятувальники виявили у річці тіло восьмирічної дівчинки, яку шукали три доби (фото)

Трагічна подія в Чернівецькій області: тіло дівчинки знайшли у річці

У Чернівецькій області в річці було виявлено тіло восьмирічної дівчинки через три дні після того, як вона впала у воду, за п'ять кілометрів від місця зникнення. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Сьогодні вранці гірські рятувальники спільно з водолазами знайшли тіло 8-річної дівчинки у водоймі приблизно за 6 км від місця зникнення поблизу села Замостя Вашківецької територіальної громади Вижницького району. 13 лютого в селі Бережонка Банилівської тергромади Вижницького району 8-річна дівчинка поверталася зі школи разом із 15-річним братом. Зі слів юнака, вони переходили місток і впали в річку. Хлопець виплив із водойми, а дівчинка зникла з поля зору», – йдеться у повідомленні.
Блок галереї

Для пошуку дівчинки були залучені рятувальники, поліцейські офіцери громади, дільничні офіцери поліції, оперативники, співробітники групи реагування поліції, кінологи, фахівці водолазних робіт та спецтехніка.

Слідчі поліції внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що в селі Бережонка Вижницького району двоє дітей впали з кладки, коли переходили річку. 15-річний хлопець зміг вибратися із води, але восьмирічна дівчинка впала у воду. Зазначений інцидент стався, коли двоє дітей віком 15 і 8 років поверталися зі школи через кладку на річці Бережонка. На жаль, на кладці поламалася дошка, і вони впали в річку.