На Черкащині у двір співробітника ТЦК кинули вибухівку: що відомо

На Черкащині у двір співробітника ТЦК кинули вибухівку: що відомо

Вибух у дворі працівника ТЦК в Черкаській області

30 травня невідомі кинули вибухівку у двір працівника ТЦК у селищі Катеринопіль Черкаської області, повідомляє прес-служба Черкаського обласного ТЦК.

В результаті стався вибух у дворі будинку військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП. Члени родини не постраждали.

"У Черкаській області стався кримінальний злочин – ганебний випадок нападу на домоволодіння військовослужбовця... 30 травня у селищі Катеринопіль невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух у дворі будинку сержанта Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

У ТЦК також звернули увагу, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

Правоохоронні органи було оперативно поінформовано.

"Звертаємо увагу суспільства, що цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та Сил оборони України. Пам'ятайте, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців та зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси". І саме це робить свою головну ставку. Ця інформаційно-ментальна агресія, яка почалася ворогом, буде приречена на поразку тільки при свідомому, дорослому і відповідальному ставленні кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі та медіа. Тримаймо стрій та зберігаймо єдність!", - додали в ТЦК

Раніше ми писали, що в Україні може виникнути Військова поліція.

Читайте також: