На Чернігівщині сталася смертельна аварія на блокпосту (фото)

Смертельна аварія у Чернігівській області

У Чернігівській області вчора пізно ввечері, 27 березня, сталася трагічна подія. Водій Renault Scenic не впорався з керуванням і врізався у блокпост, внаслідок чого загинув. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернігівської області.

За повідомленням поліції, аварія сталася поблизу міста Корюківка близько 21:00. На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група поліції для проведення розслідування.

За даними правоохоронців, водій 23 роки не впорався з керуванням та в'їхав у споруду блокпоста. Від отриманих травм водій загинув.

У зв'язку з цим, Слідчий Корюківського районного відділу поліції проводить розслідування ДТП за статтею 286 Кримінального кодексу України. Зараз триває досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків події з проханням надати будь-яку інформацію, телефонуючи на лінію «102». У разі, якщо комусь щось відомо про обставини аварії, просять звернутися у відомство.

Інші трагічні ДТП у країні

Нещодавно було повідомлено про інші подібні аварії в Україні. На Закарпатті водій Audi збив прикордонника на блокпосту, а в Києві водій Honda Civic скоїв наїзд на військовослужбовця, який загинув від отриманих травм.