На Донеччині окупанти вдарили по відділенню «Нової пошти»: є загиблі та поранені

Оперативний звіт з фото поранених відділення «Нової пошти»
Оперативний звіт з фото поранених відділення «Нової пошти»

Російські війська атакували поштове відділення в Олексієво-Дружківці, що призвело до загибелі двох людей і поранення ще одного. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Ордер на обстріл був виконаний приблизно о 16:30 посередині селища Олексієво-Дружківка Краматорського району. Мішенню для російської армії став об'єкт цивільної інфраструктури, а саме місцеве поштове відділення. Як наслідок, 19-річний працівник та 21-річний громадянин отримали смертельні поранення.

Пресслужба прокуратури повідомила, що ще одного чоловіка 37 років доставлено до медичного закладу з мінно-вибуховою травмою. Йому надається медична допомога належної якості.

Зараз проводяться роботи з розчищення руїн та пошукові роботи на місці події. Кількість постраждалих все ще встановлюється.

Російські війська збільшують атаки у Харківській області

Раніше вже було зазначено, що російські війська зростають інтенсивність обстрілів у Харківській області, використовуючи головним чином керовані авіабомби. З початку року було зафіксовано понад 3,7 тис. обстрілів керованими авіабомбами, що значно перевищує кількість обстрілів у 2023 році, коли їх було трохи більше 100. Більшість цілей атакується з метою пошкодження енергетичної та цивільної інфраструктури.

Атаки на Хмельниччині

Також варто згадати, що вночі 24 жовтня жителі Хмельниччини почули звуки вибухів під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 03:50. В результаті атаки у Старокостянтинівській громаді було постраждало і зруйновано декілька об'єктів.

Читайте також