На фронті загинув український актор Євген Шумілов

Український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Про це інформує його друг Іван Марченко.

За його словами, Євген Шумілов приєднався до ЗСУ два роки тому, щоб боротися проти російських загарбників. Актор загинув 30 квітня, коли він надавав допомогу пораненому солдату.

З глибоким сумом хочу повідомити, що 30 квітня на фронті, захищаючи пораненого побратима, загинув мій близький друг Євген Шумілов. Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній – таким ти залишишся в моєму серці назавжди, друже! Спочивай з миром, друже, ми любимо тебе і сподіваємося, що ти зараз в кращому місці.

Євген Шумілов служив бойовим медиком у Третій штурмовій бригаді. Він залишився без мами, а його вітчим – інвалід.

Режисер Антоній Лукіч також висловив своє співчуття: "Мав честь працювати з ним на знімальному майданчику, де він так проникливо і з надією дивився в майбутнє... Дякую тобі, Женя, світла пам'ять."

Євген Шумілов отримав акторську освіту у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Серед його робіт відомі серіали "Речовий доказ", "Реальна містика", "Сидоренки-Сидоренки", "Швидка", "Агенти справедливості" і "Відділ 44". Він також був відомий своєю рекламою для "Нової пошти".

Нагадаємо, що на фронті також загинув Володимир Федінчук, актор Коломийського академічного драматичного театру імені Озаркевича, Рівненського академічного музично-драматичного театру і учасник народного ансамблю танцю "Сварга".